מנות-ראשונות

סלסה חריפה של תירס ועגבניות / שיר הלפרן

השימוש בתירס טרי גם מקל על העבודה (אין צורך בבישול) וגם יוצר מרקם מתפצפץ ורענן. אפקט הרושם בשיאו.

חומרים ל-6-4 מנות:

גרעינים מ-2 קלחי תירס טריים

15 עגבניות שרי תמר חצויות

1 כוס עלי כוסברה קצוצים

1/2 בצל סגול קצוץ דק

1/2 צ’ילי ירוק קצוץ דק

1 שן שום כתושה

1/4 כוס שמן זית

מיץ מליים אחד (או לימון)

מלח ופלפל שחור גרוס

+ מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול. משהים כרבע שעה לפחות לפני ההגשה לספיגת טעמים. לא מומלץ להכין יותר משעה-שעתיים מראש, שכן האופי הפרשי של הסלסה הולך לאיבוד.