סלטים

סלט תפוחי אדמה / שיר הלפרן

קליפת לימון מגוררת, צלפים ובצל סגול משדרגים את סלט תפוחי האדמה. גם הוויתור על המיונז לטובת שמן הזית מעדן את הסלט המוכר והשגרתי.

חומרים ל-6-4 מנות:

4 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם וחתוכים לקוביות

1 בצל סגול פרוס דק-דק

5 גבעולי בצל ירוק קצוצים דק

3-2 כפות צלפים

קליפה מגוררת ומיץ מ-1/2 לימון

מלח ופלפל שחור גרוס

1/4 כוס שמן זית

+ מערבבים את כל החומרים. משהים כחצי שעה לספיגת טעמים. אם לא אוכלים תוך שעה-שעתיים, שומרים במקרר.