קינוחים

סופלה קר של ריקוטה ועשבי תיבול / שיר הלפרן

אין יותר גבינה מזה: מנה ראשונה אידיאלית לשולחן החג של שבועות, ואיזה כיף שזה סופלה במינימום עבודה, בלי כל הטרחה של האפייה.

ענני גבינה עם עשבי תיבול במרקם חלומי.

חומרים ל-6 כלי סופלה:

300 גרם גבינת ריקוטה

4 כפות שמן זית

1 כף עלים קצוצים דק מכל סוג: תימין, רוזמרין, מרווה, אורגנו

מלח, פלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט

6 חלבונים

+ מתבלים ריקוטה בשמן זית, עשבי תיבול, מלח, פלפל ומוסקט ומערבבים היטב.

+ מקציפים את החלבונים לקבלת קצף יציב.

+ מקפלים את תערובת הריקוטה בעדינות לתוך הקצף.

+ משמנים כלים אישיים לסופלה וממלאים בתערובת. מכסים ומקררים 3 שעות לפחות.

« טיפ: אפשר לרפד את שולי תבניות הסופלה בפרושוטו או בייקון.

« וגם: כל עשב תיבול שאתם אוהבים יעבוד נפלא: בזיליקום, עירית, טרגון.