קינוחים

טראפלס שוקולד בציפוי זסט לימון / שיר הלפרן

ההשראה מצ’רלי טרוטר המופלא (אך המסובך משהו).ניקח ממנו רק את הרעיונות המקוריים.

הגלגול של הטראפלס בזסט של לימון יוצר מראה מרהיב וטעם — עוד יותר.

חומרים ל-30 כדורים בערך:

300 גרם שוקולד קצוץ

1 מיכל (250 מ”ל) שמנת מתוקה

2 חלמונים

2 כפות חמאה

2 כפות קוניאק או וויסקי

זסט מ-4 לימונים בערך

+ מביאים שמנת לרתיחה. שופכים על השוקולד. מערבבים מן המרכז ומוסיפים חלמונים וחמאה תוך כדי ערבוב. מוסיפים אלכוהול. משטחים ומכניסים לקירור.

+ יוצרים כדורים, מגלגלים בזסט לימון ושומרים במקפיא.