מנות-ראשונות

דלעת צלויה בדבש עם מסקרפונה ומרווה / שיר הלפרן

לחי דלעת מתקתקה עמוסת תבלינים עם מסקרפונה לגימור. יאם.

חומרים ל-6 מנות:

6 פלחי דלעת חתוכים עם הקליפה

4 כפות שמן זית

4 כפות דבש

מלח גס ופלפל שחור גרוס

גרעיני כוסברה, גרעיני שומר, צ’ילי טרי קצוץ דק עלי מרווה

להגשה:

6 כפות גבינת מסקרפונה

+ מחממים תנור ל-200 מעלות.

+ מניחים דלעת בתבנית משומנת. מזלפים שמן זית, יוצקים דבש ומפזרים תבלינים. אופים כשעה עד להתרככות והתקרמלות. + מוציאים מהתנור ומגישים עם כף מסקרפונה