בשר ודגים

בשר מקסיקני ב-3 פלפלים / שיר הלפרן

פלפלי צ’ילי אדומים בשלמותם מעניקים מראה מרהיב לתבשיל החריף הזה.

חומרים ל-6-4 מנות:

1/2 ק”ג שייטל בקר חתוך לרצועות בעובי 1 ס”מ

שמן זית לטיגון

1 בצל לבן גדול פרוס גס

4 שיני שום קצוצות

1 פלפל אדום חתוך לרצועות גסות

4 פלפלי צ’ילי אדומים שלמים

1/4 כפית זרעי כמון כתושים

1 פלפל צ’ילי ירוק חתוך לחתיכות

מלח ופלפל שחור גרוס

מחממים מחבת או ווק עם שמן. מוסיפים בצל, שום, פלפלים, וכמון ומקפיצים דקה-שתיים לריכוך הבצל.

מוסיפים רצועות בשר, מתבלים במלח ופלפל ומקפיצים כ-2 דקות או עד להשחמה.